Groepen tot 50 personen

Op zoek naar een uniek, persoonlijk op maat gemaakt spel voor uw personeel, sportteam of familiedag? Dan bent u bij Vier en Plezier aan het juiste adres. Elke groep is uniek, zo ook ieder uitje. Aan de hand van jullie wensen, maken we het spel volledig op maat. Gegoten in een door jullie gekozen thema of juist totaal niet en wordt compleet verrast.

 

 


Bijvoorbeeld:

  • Een dag  of avondvullend programma met een zoektocht naar de Mol?
  • Spelletjesstrijd; een programma met spelletjes van breinbrekers tot actieve opdrachten waarbij de deelnemers in teams tegen elkaar strijden
  • Browniestrijd: Een online activiteit waarbij deelnemers via Zoom en WhatsApp opdrachten vervullen en met elkaar de strijd aan gaan.

Enthousiast en nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw groep? Neem dan contact op via het contactformulier of mail naar info@vierenplezier.nl 


Zij gingen je voor

Irene (32)

"Ik heb meerdere keren Willianne ingeschakeld om een teamuitje/ gezellige avond/dag  te organiseren. Je komt zelden zo’n talent als Willianne tegen. Die van elke avond er weer eentje onvergetelijk weet te maken! Bijzonder creatief, en meedenkend dat zijn de eerste woorden die me te binnen schieten wanneer ik aan haar denk. Zelf ben ik ook een spelletjes mens, maar vind het lastig om zelf dingen te bedenken. Zelfs als het nog niet helemaal duidelijk was hoe het uitje eruit moest komen te zien, weet Willianne precies wat er nog mist, zodat je de hele avond fanatiek en enthousiast wordt! Zij weet hoe je mensen moet enthousiasmeren. Het is voor mij dan ook van zelfsprekend dat als ik iets organiseer, ik haar om hulp vraag! 

Al gaat het om Brownistrijd, een zoektocht naar de Mol of een quiz... het maakt niet uit! Willianne kan het!"