Browniestrijd

Browniestrijd, is een WhatsApp spelletje wat is ontstaan tijdens de eerste coronagolf. De opdrachten variëren van puzzels tot foto-opdrachten en staan allemaal in het teken van creatief denken. Alle opdrachten kunnen worden voltooid met materiaal wat je om handen hebt, dus overal te spelen, ideaal. De opdrachten worden verstuurd via WhatsApp, wanneer een opdracht is voltooid krijgt men de volgende opdracht. Het team wat als eerste alle acht opdrachten correct weet uit te voeren wint versgebakken Brownies!

Op zoek naar een unieke online activiteit voor uw personeel, je vriendengroep of babyshower. Voor elke gelegenheid maken we een Browniestrijd op maat!

 

Enthousiast en nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw groep? Neem dan contact op via het contactformulier of mail naar info@vierenplezier.nl 

 

Zij gingen je voor

Marit (26)
 
"Ik heb nu een paar keer, samen met mijn moeder, meegedaan aan Browniestrijd en vind het een geslaagd spel! :) Iedere editie was tot nu toe weer anders en ik vind het erg leuk om op deze manier met en tegen anderen een spel te kunnen spelen waarin je echt actief bezig bent, ook als je niet bij elkaar kunt zijn. Creatief denken wordt zeker aangewakkerd."